Artikkel-ID:
25006-x
Styrke:
strength strength strength strength strength

Löfbergs Santana 500g bönor

KW Karlsberg's Ekologiskt Faitrade kaffe är ett spännande kaffe, gjort på kaffebönor från San Juan Del Rio Coco i Nicaragua. Det är gjort på utvalda bönor som växer på hög höjd, så kallad Strictly High Grown

Kaffebönorna, som är 100% arabicakaffe, får sin komplexa smak av fruktighet och fyllighet från det tropiska klimatet och den höga höjden. Kaffet kommer från Peru eller Centralamerika, beroende på säsong. Detta tillsammans med Karlbergs anrika recept och deras långsamma slow roast rostningsmetod ger ett unikt kaffe, på unika smaker.

Ett paket KW Karlsberg Ekologiskt Faitrade innehåller:
100% Arabica kaffebönor

Om KW Karlberg
Detta anrika kafferosteri från 1890-talet är ett av Sveriges äldsta, som har fortsatt sin tradition av unika rostningsprocesser och smaker genom alla åren. Det är fortfarande familjeägd, och producerar allt i Nacka. Deras kaffe är populärt bland många bastiras och caféer, men är ovanligt att hitta i vanliga butiker. Ett annorlunda kaffe, som rekommenderas för den som vill testa nya smaker och kaffeupplevelser! Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produkter