Spesialister på italiensk og svensk kaffe
Pris ekskl. MVA og toll
Stort utvalg av kaffebønner
Brygg- och presskaffe - Lätt mörkrostat
Mathias Patriksson, rostmästare WK: På Resarö, där jag bor, växer det fruktträd, plommon, jordgubbar och vinbär i många trädgårdar. Här kliver man runt i blåbärs- och lingonris – dofter, smaker och knak under fötterna. När jag tänker på det, då känner jag en klunk av det här kaffet i munnen. Resarö fick det heta.
Blandningen består av Kenya AA, Colombia Excelso Popayan och Indonesia Sumatra Mandhelin
Bryggtips:
Elbrygg o presskanna. Men prova den gärna som espresso också och kör då:
Bryggtemperatur 93-94 grader celsius
Något överdoserad 17-19 gram för en dubbel espresso
Pre infusion 6-9 sek och en extraktion på ca 10-15 sek för ca 50 ml vätska