Artikkel-ID:
P1504

Aeropress Startpaket - Hario Slim Kvarn och filt

Aeropress Startpaket

Kom igång direkt med detta startpaket. Här har vi inkluderat Hario Slim Kaffekvarn samt extra filter. Perfekt för båttur, utflykten eller varför inte på lantstället.

I detta paket ingår;

Hario kaffekvarn slim

Slimmad och kompakt, detta är den perfekta kvarnen hemma i köket, när man vill brygga per kopp, eller för resa och friluftsliv. Den använder koniska och keramiska malskivor. Lätt att ställa in till alla typer av bryggare och malningsgrader. Behållaren fyller ca 30 gram malet kaffe.

Aeropress

Kaffebryggaren Aeropress är en smidig och hållbar bryggare som gör riktigt gott kaffe. Produkten lanserades 2005 av det amerikanska frisbeeföretaget Aerobie. Tre år senare var Aeropressen så pass populär bland baristor runt om i världen att ett världsmästerskap arrangerades. Självklart genomförs det också ett Aeropress SM sedan några år tillbaks.

350st Extra filter till Aeropress

Dessa pappersfilter filtrerar bort alla små partiklar och ger en mjuk och ren kopp kaffe. Som alternativ finns det flergångsfilter av metall som har något grövre filtrering. Pappersfilter har också fördelen att man slipper diska och hålla rent metallfiltret.

Till detta paket rekommenderar vi Single Origin kaffe från Johan&Nyström som ni hittar HÄRDette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produkter