Wilfa Black WSM-1B - Manuell kaffebryggare med full kontroll på temperatur och bryggning Wilfa Black WSM-1B - Manuell kaffebryggare med full kontroll på temperatur och bryggning Wilfa Black WSM-1B - Manuell kaffebryggare med full kontroll på temperatur och bryggning Wilfa Black WSM-1B - Manuell kaffebryggare med full kontroll på temperatur och bryggning


Artikkel-ID:
602147

Wilfa Black WSM-1B - Manuell kaffebryggare med f

Wilfa WSM-1B - Manuell kaffebryggare med full kontroll på temperatur och bryggning för en perfekt kanna kaffe eller te varje gång.

Manuell kaffebryggare från Wilfa med elegant design som är framarbetad tillsammans med den norske baristan Tim Wendelboe - en av världens främste barista med åtskilliga prestigefyllda titlar bakom sig. Om Wilfa Black: Flödesstyrning som gör att du snabbt kan justera bryggningstiden beroende på om du vill brygga en kopp eller en full kanna kaffe.

Ställ in vattentemperaturen manuellt på 60, 70, 80, 90 och 100 grader. När du brygger kaffet, rekommenderar vi att du kokar vattnet. Kaffebryggaren kommer behålla den valda temperaturen i 15 minuter. Observera att värmeplatta inte finns på denna kaffebryggare - om du vill behålla kaffet varmt en längre tid, så rekommenderar vi dekantering till termos

Det här är en smart lösning eftersom vattenkokaren är separat och används med fördel som vattenkokare till te där du behöver full kontroll på temperaturen (ex. vita teeer 70-80 grader och gröna teer 80-90 grader)

Wilfa Black är även perfekt för dig som verkligen tycker om te. Brygg med fördel vitt och grönt te med 80-90 grader varmt vatten.

Se steg-för-steg-instruktion bland produktbilderna

Kaffebryggaren är 32 cm hög. Sladden är 60 cm lång.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produkter