Artikkel-ID:
62535

JURA 2 i 1 Rengöringstabletter

Effektiv rengöring, långvarigt skydd

Skötseln av den automatiska kaffespecialitetsmaskinen och en hygienisk hantering av mjölk, kaffe och vatten är avgörande för att kaffekvaliteten ska förbli på allra högsta nivå.

Varje automatisk kaffespecialitetsmaskin från JURA har en underhållsfri bryggenhet med självrengöring, som startas med en knapptryckning.

Jura har vidareutvecklat den flerfalt beprövade rengöringstabletten. Som ett resultat av intensiv forskning har Jura nu kunnat öka rengörings- och skyddseffekten markant. Den nya 2 i 1 rengöringstabletten rengör inte bara apparaten, den förseglar den samtidigt och gör på så sätt att oljebeläggningar från kaffet fördröjs.

Rengöringsprogrammet startas helt enkelt med en knapptryckning.

Fas I, rengöringen:
Den speciella blandningen löser effektivt oljebeläggningar från kaffe och kaffepartiklar i bryggenheten och i bryggsilen. Dessa komponenter spolas då grundligt såväl inifrån som utifrån med 80 °C varmt vatten.

Fas II, skyddet:
Särskilda ämnen förseglar ytan på de aktuella komponenterna och skyddar dem långvarigt mot att kafferester och oljebeläggningar från kaffet fastnar.

Resultatet:
En enkel knapptryckning ger en hygieniskt ren automatisk kaffespecialitetsmaskin för perfekt kaffekvalitet och största möjliga njutning när som helst.

Burk à 25 st.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produkter