Artikkel-ID:
PR117

PRESTAT - Pink Marc de Champagne Truffles - 175g

De härligt rosa Champagnetryfflarna är berikade med Marc de Champagne från druvor med ursprung från Épernay, huvudstad i Champagne. Vår rosa Marc de Champagne Tryffel har ett hjärta av en luftig mörk choklad ganache som doppats i rosa choklad och pudrats med florsocker.

Varje ask innehåller 175 gram.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, grädde,mjölkpulver, kakaomassa, glukossirap, smör, Marc de Champagne (3%), sötningsmedel (sorbitol), emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vaniljarom, färgämne: rödbetsextrakt (E162), konserveringsmedel (citronsyra).

Kan innehålla spår av gluten (vete och korn), ägg samt nötter (mandel, paranöt, hasselnöt, macadamianöt, pekannöt, pinjenöt, pistagenöt, valnöt).

Prestat är ett av Storbritanniens mest respekterade chokladföretag. I över 100 år har Prestat levererat lyxiga chokladpraliner och tryfflar till såväl kungligheter och stjärnor som till chokladälskande familjer och barn runt om i världen.

Prestat grundades av Antoine Dufour 1902, vars familj uppfann chokladtryffeln på 1800-talet. Under 1930-talet utvecklades chokladmärket till att även omfatta andra chokladprodukter än just tryfflar. Sedan 1975 har Prestat varit hovleverantör till det engelska kungahuset och 2009 öppnade man en egen ”shop-in-shop” på det anrika varuhuset Harrods i LondonDette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Produkter